WVT Industries

WVT Industries, your one-stop-shop voor industriële reinigingsproducten en tal van chemische specialiteiten!
Alle door WVT geproduceerde detergenten of vloeistoffen kunnen worden voorzien van een private label (tailormade), gaande van een bestaande formulatie te WVT, een formulatie van de klant of een nieuw ontwikkeld product.
Elk product kan worden ontwikkeld en dit op basis van vervuiling en/of applicatie.
Bovendien is toll blending één van de vele andere opties die WVT te bieden heeft.‍

Challenge us !

Corporate video

WVT Industries doorheen de jaren

Setting the standard since 1997

Sinds onze oprichting in 1997 groeide onze onderneming snel uit tot een toonaangevende speler op de markt. Onze klantenportefeuille bestaat uit bedrijven van de meest uiteenlopende sectoren: van de chemische en farmaceutische industrieën over de automobiel- nijverheid, luchtvaart, metaalindustrie, marine, afvalbeheer en transport.

Wij bieden onze klanten een uitgebreid gamma aan veilige en ecologisch verantwoorde industriële reinigingsmiddelen. Ons aanbod beslaat meer dan 650 producten, die variëren van oplosmiddelen, zuren tot alkalische reinigers. Daarnaast ontwikkelen we op vraag van onze klanten ook reinigingsmiddelen conform hun “Private Label” specificaties.

WVT Industries besteedt bijzondere aandacht aan het leefmilieu en streeft naar een minimale impact van industriële activiteiten op onze omgeving. Daarom zijn alle reinigingsmiddelen die we ontwikkelen biologisch afbreekbaar en ergonomisch in gebruik.

Labo & analyse Productie & Automatisatie

WVTeam

Ontmoet de mensen achter de firma

aankoop grondstoffen chemicaliën
Sales

Onze salesmanagers staan in rechtstreeks contact met de klant.
Zij behandelen graag uw specifieke reinigingsvragen en staan u bij met de technische toepassing van de aangeboden producten.

productiemedewerker WVT Industries
Productie

Geen producten zonder productieafdeling!
Onze operatoren mengen als ware “chefs” nauwgezet uw producten. Uitgebreide labotests waken na elke batch over de kwaliteit van het mengsel zodat u steeds een product van topkwaliteit mag verwachten.

administratie WVT
Administratie

De orders worden steeds verwerkt met oog voor detail en rekening houdend met de persoonlijke wensen van elke klant.
Ze kunnen u perfect op de hoogte houden van de status van uw order, gaande van verwerking tot facturatie.

desinfectie alco gel
Jobs

Kom ons team versterken!

Zin om de handen stevig uit de mouwen te steken? Werk je goed in teamverband, ben je verantwoordelijk en heb je oog voor detail?

Solliciteer dan vrijblijvend! Wie weet maak jij binnenkort ook deel uit van het WVTeam!

Contacteer ons
productie werknemers WVT gebouw WVT
WVT Group

WVT Industries maakt deel uit
van de WVT Group

star marine logo

In 2018 realiseerde WVT Industries haar eerste overname van het Nederlandse bedrijf StarMarine Chemicals.
StarMarine Chemicals kan rekenen op 35 jaar expertise in marine reinigingschemicaliën, waterbehandeling, tankreinigingsmiddelen en andere producten voor de marine-industrie.

innovis logo

In 2020 kondigde WVT Industries de overname aan van Innovis.
Innovis is een verdeler van reinigings- en desinfectieproducten. Innovis is beter gekend onder de merknaam ‘DIPP Professional’, aan de professionele keuken en voedingsgroothandel segment. Innovis is sinds zijn ontstaan in 2007 dé referentie geworden in de aanbieding van kwaliteitsvolle hygiëne producten aan de kleine en middelgrote professionele keukens, met een leidende marktpositie in België en een groeiende marktaanwezigheid in Frankrijk en Nederland.

logo Chemtec

In 2021 werd met trots de derde overname aangekondigd van de Duitse Chemtec Chemicals GmbH gevestigd te Dassendorf in Duitsland .

Deze mondiale speler behoort al ruim 25 jaar tot één van de meest toonaangevende bedrijven binnen de sector. Chemtec Chemicals GmbH heeft zich als producent gespecialiseerd in tankcleaning chemicaliën voor de maritieme industrie en beschikt over een zéér moderne, volledig ge-automatiseerde productie – en filling entiteit vlakbij Hamburg.

Dit sluit naadloos aan met onze verdere groeistrategie van WVT Industries en de ambitie om een toonaangevende Europese speler te worden binnen de chemische – en maritieme industrie , met een sterke focus op private label.

logo wvt

Omwille van het snelgroeiende succes van WVT Industries in Europa, werd in 2005 WVT Industries International Pte Ltd opgericht in Singapore met eigen kantoor en magazijn.

Deze strategische opstart zorgde er voor dat WVT International op korte termijn ook een belangrijke speler is geworden voor de hele Zuid-Oost Aziatische regio.

Elk jaar blijft de vestiging in Singapore succesvol groeien door een combinatie van bestaande en nieuwe klanten, waardoor de grip op de Aziatische markt ondertussen is uitgebreid tot meer dan 30 landen.

DRD logo

In 2023 wordt de volgende overname gerealiseerd.

DRD is een toonaangevende partner van professionele hygiëneoplossingen voor eindgebruikers in hotel, restauratie en catering.

DRD biedt een sterk serviceaanbod gecombineerd met betrouwbare kwaliteit en zeer erkende producten.

Chemserve logo

Naar het einde van 2023 toe kunnen we opnieuw een nieuw lid aan de WVT Group toevoegen.

ChemServe is een dienstverlenend bedrijf gespecialiseerd in software voor de scheepvaart.

Ze combineren meer dan twintig jaar ervaring in de scheepvaart met innovatieve software om hun klanten te bedienen. Hun gespecialiseerde team is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

Ze zijn het bedrijf achter de internationaal gerenommeerde tankreinigingssoftware ChemServe Miracle en de bekende Dr. Verwey’s tankreinigingsgids, een maatstaf voor de branche.

Ze completeren hun productaanbod met het professionele wagenparkbeheersysteem ChemServe 3D.