ESG

Onze benadering van duurzame en regeneratieve inkoop om de impact van ingekochte en geproduceerde producten te verminderen (ESG), heeft 4 hoofdpijlers:

  • duurzame inkoop volgens de hoogste normen uit ons netwerk van leveranciers
  • verandering stimuleren door continue verbetering van ons beleid met leveranciers
  • een leidende rol spelen in de transformatie van de sectoren waarin we actief zijn als bedrijf
  • communiceren met consumenten over duurzame inkoop via onze merken
ESG-WVT: Ecologisch ondernemen WVT Industries ESG-WVT: Ecologisch ondernemen WVT
Mens en milieu

Ecologische reinigingsmiddelen

WVT Industries tracht steeds producten te ontwikkelen waarbij de impact op mens en milieu tot een minimum wordt herleid. Daarom zijn de meeste van onze producten volledig biologisch afbreekbaar. Zo lossen we zelfs de meest uitdagende reinigingsproblemen op en kunnen we tevens onze ecologische voetafdruk beperken.

Contacteer ons
ESG-WVT: klantvriendelijkheid WVT
People

Respect voor de klant

Succes komt voor een groot stuk voort uit de manier waarop je omgaat met je klanten, je leveranciers maar zeker ook met je werknemers. Bij WVT Industries mag u daarom steeds rekenen op de ondersteuning van een gemotiveerd team dat u met veel plezier zal verder helpen in uw zoektocht naar de ideale reinigingsoplossing.

whitesquare ESG
Studentenjobs

Toekomstige generaties warm maken voor een job in de chemische nijverheid

Met enige fierheid delen we met ons netwerk dat wij werden vermeld op een mooie blogpost van het alom bekende en snelgroeiende platform voor studentenarbeid NOWJOBS. Zoals vele Vlaamse ondernemingen zetten wij waar mogelijk maximaal in op studentenarbeid, zodat wij ook toekomstige generaties kunnen warm maken voor jobs in de chemische nijverheid.

De studenten dragen bij aan een versterking van ons team door hun flexibele inzetbaarheid en door de ideale mix van jong en oud(er) op de werkvloer! Wij mochten reeds tientallen studenten/studentes met verschillende achtergrond verwelkomen en ondertussen mochten wij ook de eerste Nowjobs-student verwelkomen als vaste collega in ons team te Aarselaar.

https://www.nowjobs.be/nl/bijverdieners/blog/werk-de-chemische-industrie-nowjobs

 

Nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet

Lees meer nieuws
Certificates

Kwaliteit op de
eerste plaats

WVT Industries streeft voortdurend naar vernieuwing en verbetering van zijn diensten en producten en dat merk je in ons ESG beleid.

Om onze klanten een garantie te kunnen bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening en traceerbare opvolging van al onze producties, hebben we ons ISO 9001 gecertificeerd.

Zo kan u er zich van verzekeren dat u topkwaliteit geleverd krijgt bij elke bestelling.

ESG-WVT: ISO logo