01

Private Label

Er zijn veel schoonmaakproducten die vaak de perfecte manier vormen om basisuitdagingen op te lossen.

Mis je echter de extra touch om deze producten af te stemmen op de specifieke eisen van jouw bedrijf of zijn deze alternatieven niet in overeenstemming met de bestaande regelgeving?

Generische oplossingen bieden voor deze moeilijkheden het perfecte alternatief.

Private Label

Onze oplossing

Nadat een bedrijf ons een staal heeft bezorgd van een bepaald product dat ze al gebruikt en ons vertelt heeft over de toepassing ervan, samen met eventuele problemen, zoeken we naar het beste alternatief. Het doel is om een reiniger te ontwikkelen die efficiënter, ecologischer, zuiniger, …  is of meerdere van deze aspecten samen.

Zo produceren en leveren wij onder Private label producten in verpakkingen variërend van 1-literflessen tot tankwagens van duizenden liters op maat van de klant.  De afgelopen jaren hebben we talrijke producten ontwikkeld voor de maritieme, chemische en voedingsindustrie.  Daarnaast hebben we ook veel chemische reinigingsoplossingen voor KMO’s gelanceerd.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om ook uw eigen klanten, onder Private label, te laten profiteren van speciaal voor uw bedrijf ontwikkelde producten.

 • Werk met op maat gemaakte chemische reinigingsproducten die zijn geoptimaliseerd voor jouw branche;
 • Verlaag de kosten door hogere concentraties en lagere verdunning;
 • Werk met milieuvriendelijke producten;
 • Verbeter de veiligheid voor jouw werknemers;
 • Werk met verpakkingen naar jouw wensen;
 • Behaal commerciële voordelen.
Onze producten

Waarom kiezen voor private label

Veel bedrijven ervaren problemen bij het gebruik van schoonmaakmiddelen. Ze hebben te veel leveranciers voor de verschillende producten; de kosten zijn hoog terwijl de eco- en gebruiksvriendelijkheid laag zijn; de producten zijn niet 100% afgestemd op hun behoeften; of misschien bestaat hun oplossing gewoon nog niet?

Tijd om jouw eigen oplossing te creëren en te distribueren!

In de afgelopen 25 jaar heeft WVT verschillende bedrijven (van kleine(re) bedrijven tot multinationals) geholpen met het ontwikkelen van een reinigingsoplossing onder private label in plaats van de reinigingsoplossing die ze zelf distribueerden.

Ontdek meer over hoe wij jou kunnen helpen!

 • Verlaag uw kosten met 10-35%

  Werk met zeer efficiënte en generieke oplossingen. Hierdoor kan je in minder tijd, bij lagere temperaturen en met minder mechanische ondersteuning werken.

 • Voldoe aan alle (milieu)normen

  Werken met chemische producten die voldoen aan de CLP-regelgeving (zowel wat betreft product- als materiaal veiligheidsinformatiebladen).

 • Oplossingen op maat

  De formulatie is aangepast naar wensen en applicaties van de gebruikers, rekening houdende met een evenwichtige balans tussen efficiëntie en biologische afbreekbaarheid. Verder wordt er getracht een zo veilig mogelijke formulatie voor mens en milieu te bereiken.

 • Grijp nieuwe commerciële kansen

  Geef jouw generieke product vrij onder een private label om een nieuwe commerciële kans voor jouw bedrijf te creëren.

Download

Download onze succes cases

Hoe profiteren klanten van ons op maat gemaakte private label?

  Challenge us !

  Een oplossing op maat voor uw bedrijf?

  Wilt u in de eerste plaats een kostenbesparend, efficiënt en milieuvriendelijk product voor uw eigen onderneming, zonder de producent kenbaar te maken?

  Ontdek dan hier hoe generieke oplossingen of formulaties u hierbij kunnen helpen!

  lees meer