02

R&D

Op zoek naar efficiëntere, ecologische en budgetvriendelijke alternatieven? Dankzij onze research and development afdeling is er weinig wat we niet kunnen realiseren voor u.

Ontdek onze professionele chemische reinigingsproducten bestaande uit een assortiment van ruim 650 verschillende formulaties.

Challenge us!

Research and development
Onze producten

Waarom kiezen voor onze R&D?

Steeds meer bedrijven ervaren beperkingen bij het gebruik van hun huidige chemische reinigingsproducten. Ze zijn duur, ze voldoen niet aan de steeds strengere milieunormen, of ze halen de gestelde doelen niet.

Dankzij onze research and development afdeling heeft WVT Industries doorheen de jaren een sterke reputatie opgebouwd in het ontwikkelen en produceren van superieure en efficiëntere generieke chemische reinigingsproducten, die ook geschikt zijn om onder private label uit te brengen.

 • Kosten verlagen

  Werk met zeer efficiënte generieke oplossingen, waardoor u in minder tijd, bij lagere temperaturen en met minder mechanische ondersteuning kunt werken.

 • Voldoet aan alle milieunormen

  Werk met chemische reinigingsmiddelen die voldoen aan de CLP-regelgeving (zowel wat betreft product- als veiligheidsinformatiebladen).

 • Efficiënter werken

  Werk met op maat gemaakte producten die zijn ontwikkeld en geproduceerd voor jouw behoeften en je specifieke situatie.

 • Grijp nieuwe commerciële kansen

  Geef uw generieke product vrij onder een private label om een nieuwe commerciële kans voor uw bedrijf te creëren

 

Ontdek ook zeker onze private label oplossingen!

Download

Download onze succes case

Hoe profiteren klanten van onze op maat gemaakte R&D?