Labo & analyse

Labo & analyse: In ons laboratorium worden alle samenstellingen gecontroleerd aan de hand van een gestandaardiseerde en uitgebreide kwaliteitsanalyse en -controle. Dankzij onze gespecialiseerde knowhow voldoen wij aan de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen hierdoor steeds garant staan voor het afleveren van een kwaliteitsproduct.  Alle reinigingsproducten worden “tailormade” voor u gemaakt.

chemische analyse reinigingsporducten labo-analyse-wvtindustries

  • Labo & analyse: Nieuwe detergenten worden ontwikkeld via vervuilde grondstoffen die we door onze klanten toegestuurd krijgen. Samen met een analyseblad van de eindgebruiker, wordt dit in ons laboratorium uitgebreid bestudeerd en gedocumenteerd.
  • Het analyseblad bevat een aantal parameters zoals: de aard van de vervuiling, de methodiek die wordt toegepast om de vervuiling te verwijderen (circulatie, hoge druk enz), mogelijkheden qua temperatuur, de menselijke parameters zoals het al dan niet dragen van handschoenen of andere veiligheidsvoorzieningen, de aard van het bedrijf (voeding, farmacie, automotieve, enz).
  • Door hun jarenlange ervaring en hun technische kennis kunnen onze onderzoekers aan de hand van het vervuilde materiaal en de parameters zeer gericht testen en snel tot een maatoplossing komen.
  • Nadat het concept werd ontwikkeld en getest op de vervuilde grondstof in het laboratorium, krijgt het recept een computergestuurde nummering. De parameters worden ook manueel ingegeven: deze handeling van de productiemedewerkers zorgt voor een dubbele controle op het latere productieproces.
  • Van elke grote en kleine productie wordt bovendien een compleet batchrapport opgesteld en bijgehouden. Op die manier kunnen we altijd de kwaliteit traceren en de hoogste kwaliteitsgarantie bieden, ook bij re-orders.
Nieuws

Volg onze ontwikkelingen op de voet

Lees meer nieuws