Huwa-san TR3 beschermingsmiddelen
Product

Alcogel 80 – Neem je voorzorgen op het coronavirus

augustus 18, 2021

ALCOGEL 80 & ALCO LIQUID 80: DESINFECTERENDE ALCO HANDGEL 80 (80% ALCOHOL)

Leverbaar uit voorraad in de strijd tegen COVID-19 (Coronavirus)

Als fabrikant van Alcogel 80 & Alco Liquid 80 kunnen we de volgende hoeveelheden uit onze voorraad aanleveren:

  • 12 x 1 liter (1 doos);
  • Bidon: 10 liter / 20 liter;
  • Per pallet (met kraantje);
  • 60 x 10 liter;
  • 24 x 20 liter.

Bestellen kan via email (info@wvt.be) of via telefoon op 0032 3 870 70 90.

Bescherm jezelf en je werknemers tegen het opkomende coronavirus en maak gebruik van onze erkende desinfecterende handgel

Alco Gel 80 & Alco Liquid 80 betreft een efficiënte en en erg geconcentreerde desinfecterende handgel (80 %) met een verfrissende en bevochtigende werking tot diep in de poriën van de huid.

Alco Gel 80 & Alco Liquid 80 zijn eenvoudig aan te brengen. De producten zijn bestemd voor ontsmetting van de handen om de verdere verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, gelet op de pathogene en besmettelijke aard van het virus. Hydroalcoholische producten zijn op dit moment namelijk de enige beschikbare producten om snel en efficiënt een breed gamma aan micro-organismen te bestrijden die aanwezig kunnen zijn op de handen. Door de hoge concentratie aan actieve bestanddelen wordt het celmembraan van de micro-organismen letterlijk vernietigd.

Toepassing: verpleging, thuisverzorging, laboratoria, grootkeukens, horeca, kinderopvang, werkvloer, thuis…

Waar zuivere handen belangrijk zijn, zijn Alco Gel 80 & Alco Liquid 80 zeer universeel inzetbaar. Geef het coronavirus geen kans en gebruik Alco Gel 80 of Alco Liquid 80 telkens wanneer u niest of net voor u in contact komt met voedsel.

Door de selectie van hoogwaardige bestanddelen is deze gel zacht voor de handen.  

Het product is bovendien goedgekeurd door de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu als hand ontsmettingsmiddel (PT 1 + PT 2) in het kader van de bestrijding van Covid-19 (Coronavirus).

Heb je nood aan een hoog geconcentreerd, snelwerkend desinfectiemiddel?

Heb je nood aan een hoog geconcentreerd, snelwerkend desinfectiemiddel voor het ontsmetten van oppervlakken, voorwerpen en beveiligend materiaal? Aarzel dan niet om een bestelling te plaatsen of om WVT Industries te contacteren. Het WVT-team helpt je graag verder.

Wil je een bestelling plaatsen of heb je vragen?

Contacteer ons via e-mail: info@wvt.be of via telefoon op 0032 3 870 70 90.

Wil je graag meer weten?

    Nieuws

    Verwante blogposts