huwa-san TR3 oppervlakte ontsmetting, generische oplossingen
Product

Veilig werken in tijden van Corona? Ontdek Huwa-San TR-3*

augustus 18, 2021

Ontsmet oppervlakken en materialen met dit kant-en-klaar desinfectiemiddel.

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zullen hier nog wel even zijn, en maar goed ook! De veiligheid van jezelf en anderen waarborgen is de hoogste prioriteit in deze periode. Dat is geen simpele opgave: wist je dat het COVID-19 virus erg lang kan achterblijven op oppervlakken?

Daarom zetten we met WVT Industries volop in op onze lijn desinfectantia. Eén ervan is Huwa-San TR-3.
Dit kant-en-klaar, snelwerkend desinfectiemiddel is één van de meest efficiënte producten op de markt als het aankomt op het desinfecteren van oppervlakken en voorwerpen. Het kan gebruikt worden in een industriële omgeving, maar is zeker ook geschikt om vergaderruimtes, toetsenborden en andere kantoormaterialen te desinfecteren.

Ook in een voedingsomgeving kan dit product veilig ingezet worden.

Bestellen kan via email (info@wvt.be) of via telefoon op +32 (0)3 870 70 90.

WAT DOET HUWA-SAN TR-3?

Je handen desinfecteren met Alco Gel 80 van WVT Industries is uiteraard het eerste dat je kan doen om je eigen veiligheid en die van anderen te verzekeren. In een werkomgeving is dat echter niet altijd haalbaar. Je kan niet elke keer als je iets aanraakt je handen wassen. Bovendien heb je misschien niet genoeg beschermend materiaal voor iedereen. Huwa-San TR-3 is de oplossing!

Het doodt op een doeltreffende manier de aanwezige organismen, zoals bacteriën en virussen, op oppervlakken en werkmateriaal. Bovendien zorgt de zeer specifieke samenstelling van dit product ervoor dat er enkel water en zuurstof achterblijven op het oppervlak, zonder chemische restanten.

De voordelen van Huwa-San TR-3

 • Gemakkelijk in gebruik
  Het product kan aangebracht worden met een spuitbus of vernevelaar.
 • Snelwerkende samenstelling
  Huwa-San TR-3 doodt bacteriën, virussen en andere organismen aan een sneltempo. 
 • Geen opkuiswerk achteraf
  Door de chemische samenstelling van Huwa-San TR-3 is er geen nazorg nodig. Na het inwerken kan je het middel simpelweg laten opdrogen.
 • Beschikbaar voor iedereen
  Het product is beschikbaar in een verpakking van 5 liter. Ideaal om je omgeving voor een tijdje veilig te houden.

Hoe gebruik je Huwa-San TR-3?

Huwa-San TR-3 is zeer eenvoudig en veilig in gebruik. Deze ready-to-use oplossing is simpel aan te brengen door middel van een vernevelaar of een spuitfles met sproeikop. De nazorg is minimaal. Je kan de restanten simpelweg laten drogen aan de lucht.

Hoeveel kost Huwa-San TR-3?

WVT Industries doet er alles aan om dit product beschikbaar te maken voor iedereen. Daarom is het product reeds verkrijgbaar in handige verpakkingen van 5 liter, voorzien van een handkraantje voor eenvoudig gebruik ten opzichte van de vernevelaar of spuitbus. Dit is voldoende om je omgeving voor een hele poos veilig te houden.

*Huwa-San is een geregistreerde biocide en onderworpen aan bepaalde wetten en voorschriften per land. Gebruik biociden veilig. Lees het etiket zorgvuldig voor gebruik.

Graag nog meer info ? Bekijk zeker onze productpagina van Huwa-San TR-3 !

Wil je graag meer weten?

  Nieuws

  Verwante blogposts