Warmwater- en stoominstallaties

Chemicaliën voor energiecentrales

Corrosie is de grootste vijand van verwarmings- en stoominstallaties. De negatieve impact van de afzettingen op zowel de levensduur van jouw systeem als op jouw energieverbruik is niet te onderschatten.

Wil je weten hoe je de levensduur van je installatie kan verlengen?
Lees dan zeker verder!

stoominstallatie – steam installation - installation vapeur - Dampfinstallation
Verwarmings- en stoominstallaties

Bijsturen en opvolgen van ketelwatersystemen

Warmwatersystemen worden vaak geteisterd door corrosie en kalkafzettingen omdat de temperatuurverhoging, die tijdens het proces kan optreden, ook leidt tot een wijziging in de chemische samenstelling met alle negatieve gevolgen vandien. Om ervoor te zorgen dat jouw installatie niet enkel zo efficiënt mogelijk, maar ook zo langdurig mogelijk blijft werken, neemt WVT alle nodige maatregelen om de chemische stabiliteit in jouw stoomketel, CV-installatie of stadsverwarming te garanderen. WVT Industries helpt je bij het zoeken naar de juiste chemicaliën voor energiecentrales en de juiste behandeling van jouw warmwater- of stoominstallaties, en dit voor volgende systemen:

  • Stoomketels;
  • Systemen met oververhit water;
  • CV-installaties;
  • Stadverwarmingskringen

Hierbij streven we naar een maximale overdracht van warmte, waardoor het brandstofverbruik en spuiwater tot een minimum wordt herleid.

Ontdek ook onze andere waterbehandelingsoplossingen.

Download

Download meer informatie over het beheer van verwarmings- en stoominstallaties

    Nieuws

    Volg onze ontwikkelingen op de voet

    Lees meer nieuws